Tidenes beste ledersamling og Dance Awards?Først og fremst takk til alle flotte deltakere, foredragsholdere, dansere og alle andre som bidro til å gjøre dette til en uforglemmelig helg!

Ledersamlingen fikk en pangstart når Anetta Lucero pratet om sitt utrolige liv i en fantastisk inspirerende prestasjon. Stående applaus og tårevåte øyne på ledersamlingens første presentasjon, å følge opp dette ble som "å hoppe etter Wirkola".


Annetta og Thomas med en vakker sportsdrilloppvisning på Dance Awards

Men når neste foredragsholder het Mats Kaggestad var ikke det noe problem. Mats holdt et svært interessant innlegg om hvordan sykling gikk fra å være fullstendig uinteressant til å bli en av våre mest populære TV- idretter. Her har danseidretten mye å lære! 

Fra lørdag vil jeg også trekke frem Kjetil Manheim som på en enkel og forståelig måte ga tips til hvordan blogg, sosiale medier og youtube kan hjelpe oss med å nå ut til mange med idretten vår.

På søndagen var fokus på ND internt med bl.a. handlingsplan og organisasjonsutvikling. "Økonomi som barriere for å drive idrett" stod også på programmet. Samfunnsutviklingen tilsier at økonomien blir en hindring for stadig flere familier i forhold til å delta på fritidsaktiviteter. Håper dette ga inspirasjon for å gjøre noe for de som ikke har råd til dyre dansekurs og danseantrekk!
Det var lagt inn mye gruppearbeid der alle fikk mulighet til å lufte sine tanker om veien videre for norsk dans. Dette er viktig- skal vi bli bedre er dialog og samarbeid nøkkelen.

Dance Awards var fantastisk. Både lokale, lys og lyd var perfekt og for noen utrolige danseoppvisninger vi fikk se. Gratulerer til alle prisvinnere!
Flere bilder fra Dance Awards ligger her: https://www.facebook.com/NorgesDanseforbund/photos_stream 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits